3 grunde til at tage på en kulturrejse

Planlægger du at tage på en rejse lidt ud over det sædvanlige, og komme hjem med oplevelser og ny viden om andre kulturer, som du ikke finder på din årlige charterrejse til Mallorca? Ønsker du en bredere horisont og en personlig udvikling, så kommer vi her med tre grunde til hvorfor en kulturrejse netop vil være noget for dig.

Større menneskelig forståelse

På kulturrejser får du mulighed for at møde mennesker og høre om deres dagligdag, kultur, skikke og traditioner, og dele dine egne med dem. Du vil opleve en større forståelse og indlevelse af fremmede kulturer, der er langt fra din egen, og som du slet ikke vidste fandtes. Du får en forståelse for hvad der binder mennesker sammen på trods af de store kulturforskelle og hvorfor de netop lever som de gør. Du kan måske få opbygget et nyt venskab og dermed komme så tæt på kulturen, som muligt.

Verden bliver mere og mere globaliseret, og en bred kulturforståelse er eftertragtet på mange måder. Det gør dig til et bedre menneske og en bedre rollemodel for dine børn, og ikke mindst bedre til dit arbejde. Du vil højst sandsynligt opleve at du bl.a. bliver mere overbærende, tålmodig og taknemmelig for andre mennesker, efter at have været på en rejse som denne.  

Oplev unikke byer

En kulturrejse giver dig mulighed for at gå på opdagelse i verdens unikke byer, nogen helt tilbage fra oldtiden, som i dag står som ruiner. Du kan opleve spændende templer, kæmpemæssige pyramider og imponerende guldpaladser, der ligger inde med en historie, du kun troede fandtes i fiktive film.

Eller du kan opleve farvestrålende byer, hvor du kan få en smagsprøve på hvordan det er at leve netop der, og opleve hvor langt det er fra din egen hverdag. Eller oplev de kæmpemæssige storbyer, med skyskrabere, sightseeing og folkemængder på størrelse med Danmarks befolkning, der alle er samlet i én by.

Du vil dertil opleve unikke madkulturer, prøve lokale delikatesser du aldrig har smagt før. Du vil udvide din horisont inden for madlavning, som du kan tage med hjem og lave for dine nærmeste.

Mulighed for at skræddersy din egen rejse

Hos Cctravel kan du selv bestemme hvad du har lyst til at opleve og så kan du i samarbejde med dem, få planlagt din rejse fra start til slut, hvor du får inspiration og idéer til hvad der kan være interessant at opleve i det pågældende land, eller lande, du ønsker at rejse til. Med deres erfaringer med rejser, alt fra Italiens afslappede sydlandske atmosfære, Japans kejserlige paladser til Ecuadors tropiske regnskove, kan de give dig kompetent vejledning til hvad der er værd at opleve samt hjælpe dig med at få en drømmerejse, du vil sætte pris på resten af livet. Cctravel er desuden CO2-neutrale, så du kan rejse med god samvittighed.

Skriv et svar