Hvorfor tage på interrail ferie?

Interrail er i stigende grad, blevet et populært alternativ til rejser med fly, især blandt unge. Denne rejseform giver mulighed for, at se adskillige europæiske destinationer på én enkel ferie. Udover destinationsmængden, giver denne rejseform enormt meget fleksibilitet, som også er en af årsagerne til, at interrail er steget i popularitet.

Hvor meget planlægning kræver det?

Interrail er en budgetvenlig rejseform, som gør det billigt at rejse rundt i Europa med tog. Passageren skal blot købe et interrail billet, hvorefter det er muligt at rejse frem og tilbage mellem europæiske lande. Stort set alle togselskaber i Europa understøtter interrail billetten, dog ikke alle.

En interrail rejse giver enormt meget fleksibilitet, og du planlægger helt selv din ferie. Det er ikke nødvendigt, at booke en masse på forhånd og samtidig er det ikke nødvendigt, at sende en masse oplysninger afsted hele tiden.

Budgettet?

Lige meget hvordan man vælger at rejse, er det nødvendigt at være klar over sit budget. Det er essentielt at vide, hvor meget man er villig til at bruge på en interrail rejse. Der mange løsninger, hvad angår måden hvorpå man vælger at planlægge sin tur. Nogle kan nøjes med at rejse Europa rundt for 5000 kr., hvorimod andre har behov for et budget langt over 10,000 kr.

Prisen på en interrail rejse afhænger af, i hvor høj grad man er villig til, at gå på kompromis med ting som mad, oplevelser og overnatninger.  

Der er naturligvis udgifter som er umulige at undgå. Det er nødvendigt at købe sig en interrail billet, og mad er naturligvis også en uundgåelig udgift. Medmindre man vælger at overnatte på togstationer el.lign., så er overnatninger også en udgift, som skal med ind i budgettet. Det er i de fleste lande muligt, at købe overnatninger på hotels til omkring 100 kr. per overnatning.

Der er mange måde at tage på interrail rejse på, det afhænger blot af budget, og forventningerne til rejsen.  

Hvorfor vælge interrail?

Interrail rejser giver minder for livet. Man bliver som interrailer stillet i situationer, som man ikke har oplevet før, og man bliver bombarderet med nye indtryk og oplevelser konstant.

Det er forskelligt hvorvidt interrailere vælger at rejse solo, eller om man vælgere at tage afsted sammen nogle stykker. Dog er det sikkert, at man som interrailer undervejs, får sig en masse nye venskaber. Interrailere tilbringer enormt meget tid sammen under transporten fra destination til destination, derfor er det helt naturligt at falde i snak, og ende med at opleve en masse sammen.

Populært blandt unge

Interrail er populært blandt unge, da denne form for rejse ikke kræver et lige så stort budget, som ved andre former for rejser. Mange unge vælger at bruge et sabbatår på, at rejse rundt i Europa med et interrail pas, for at lade op til fremtidig uddannelse. At rejse giver rig mulighed for, at overveje uddannelsesretning i ro og mag. IBC er især blevet et populært uddannelsesvalg for mange unge. Tag din uddannelse her.

Skriv et svar