3 eksotiske rejsemål der er værd at besøge

Er du lidt træt af at tage på den samme rejse rundt i Europa og kunne du godt tænke dig, at komme lidt længere væk end til Italien, Spanien og Grækenland. Vi giver dig her 3 eksotiske rejsemål som er værd at besøge.

De caribiske øer

De Caribiske øer også kaldet Caribien, tidligere blev de kald for de vestindiske øer. Indtil 1917 havde Danmark 3 af øerne i Caribien som dengang blev kaldt for de dansk vestindiske øer, disse bestod af de 3 hovedøer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix og nogle flere små øer. Vil du gerne opleve noget af Danmarks kulturarv, så kan du tage til De dansk vestindiske øer, her er der stadig nogle bygninger tilbage fra dengang at øerne var en dansk koloni, der er også gader der stadig har danske navne og hovedstaden på Sankt Thomas hedder stadig Charlotte Amalie efter Christian d. 5.s dronning. Udover De dansk vestindiske øer, består Caribien også af øer som Jamaica, Cuba og Barbados. I Caribien finder du lækre sandstrande og flotte turkisblå have. Har du set nogle af de sidste Fast and Furious film, hvor Dom er flyttet til Cuba og nærmere bestemt Havana. Ved at tage til Cuba vil du kunne opleve nogle af de gader som Vin Diesel har gået på og hvor at Fast and Furious blev optaget. Du kan også tage til Bahamas, nærmere bestemt Atlantis som er det mest populære hotelområde på Bahamas. På de fleste af øerne i Caribien snakker de engelsk, så det er nemt at rejse rundt på øerne.         

Galapagos øerne

Galapagos øerne der hører til landet Ecuador, består af 21 øer, hvor der bor omkring 26000 indbyggere. Galapagos øerne har et meget rigt dyreliv. Man tager til Galapagos øerne for at opleve naturen, her kan du finde vulkaner, koralrev, hvor du kan snorkle sammen med pingviner, havskildpadder og sæler. Vil du have lidt historie, så var det på Galapagos øerne, Charles Darwin begyndte på sin evolutionsteori der påstod at mennesker stammer fra aberne. Du skal tage til Galapagos øerne hvis du gerne vil opleve en masse uberørt natur og dyreliv som du ikke bare lige støder på i Danmark eller andre steder i Europa. Du vil få en helt unik oplevelse ved at tage til Galapagos øerne.          

Indonesien

Indonesien består af øerne Sumatra, Java, Bali, Kalimantan og Irian Jaya. Bali er især kendt for de eksotiske og romantiske ferier som du kan tage på. Der er en masse du kan opleve i Indonesien lige fra vulkaner til lækre sandstrande. Du kan tage på oplevelsestur gennem rismarkerne og besøge nogle af alle de hellige templer som der gemmer sig rundt omkring i Asien og Indonesien. Du kan også tage på vandreture igennem junglen med en naturguide, der kan fortælle jer noget om det liv der lever i junglen. Eller hvad med en snorkletur, hvor i kan opleve en underverden i en klasse for sig selv. Der er i Indonesien lidt for en enhver person, der er noget til den der gerne bare vil slappe af på stranden med en drink i hånden eller den aktive, der gerne vil opleve noget på sin ferie i form af vandreture i junglen eller snokleture under vandet.

En ting du skal huske når du tager til de eksotiske rejsemål, er at blive vaccineret. F.eks. til Indonesien er det en rigtig god ide at få en malaria vaccination.          

Skriv et svar