Rejs igennem Europa i din sprit nye bil

Hvis du står overfor en rejse igennem skønne Europa, kan du med fordel overveje et roadtrip. Når du vælger at tage bilen igennem Europa, får du mulighed for at se en del flere ting end hvis man tager flyet. Man får mulighed for, at tage en del flere stop og opleve mange flere destinationer.

En ny bil til rejsen er en god beslutning især fordi, at du når rejsen er endt kan beholde bilen her hjemme.

Hvad skal jeg vælge

Når du står overfor at skulle indhente en ny bil, kan du med fordel vælge mellem tre forskellige muligheder. De har hver deres fordele, men også helt klart hver deres ulemper.

Man kan som privatkunde vælge mellem bilkøb, leasing og flexleasing. Alle tre tilbud er gode på hver sin måde.

Bilkøb

Bilkøb er den sikre løsning, der er ikke så meget med småt.

Når du køber en bil, så ved du hvad du får, du ved den mister en del værdi og er markant dyre end hvis du køber den brugt. Hertil kommer bilens afdrag, for de fleste vil afbetalingen af deres bil vare over mange år.

I forhold til hvis man vælger, at fremskaffe en bil igennem et af de forskellige leasingmuligheder, så er man ved bilkøb bundet til bilen i højere grad. Når du køber en bil, er du som regel bundet op af et lån i banken som tager en del år, at få tilbagebetalt.

Du kommer til gengæld til, at sætte dig ind i en sprit ny bil. Hertil ved du hvad du får, hvis du vælger at købe en bil brugt ved du ikke hvordan den har været behandlet tidligere. Hertil kommer garantien som du har ved bilkøb, bilers garanti strækker sig helt optil syv år, det er din sikring for at den mekanisk kommer til at være i orden i mange år.

Med andre ord er det ikke ligefrem den fleksible løsning, men du får en sprit ny bil med en garanti så du kan køre med ro i sindet.

Leasing

Leasing af bil er ligesom, at leje alt andet.

Du starter med at betale din førstegangsydelse, hertil kommer du sammen med leasingselskabet frem til en fast månedligydelse. Efter endt leasingperiode så aflevere du blot bilen tilbage, også vil det i de fleste tilfælde være ude af verden.

Leasing er som regel bundet af en relativ høj førstegangsydelse, hertil en temmelig høj månedlig betaling.

Med Leasing kan du for en høj betaling, sikre at du ikke er bundet af nogle høje afskrivninger eller en kontrakter der vare over flere år.

Flexleasing

Når det så kommer til leasing, er det fortrukne valg hos mange Flexleasing.

Når man flexleaser igennem f.eks. Nellemann Leasing, får man nemlig mulighed for at få en markant flottere bil, hertil kan man for mange få sin drømmebil.

Beløbene der følger med flexleasing ligger som regel markant lavere end hos forhandlere. Det er fordi, at man ved flexleasing ikke betaler dansk reg. Afgift eller moms.

En Maserati for 7000 om måneden eller en stor BMW for kun 3500, det lyder som en rigtig drenge drøm for de fleste. Men det man skal huske når man flexleaser er, at det vigtigt man få tjekket afskrivningen.

Mange bliver nemlig lokket af den lave månedlige afbetaling, men efter end flexleasing aftale kan du sidde med en alt for høj afskrivning som du altså skal sælge bilen for.

Med flexleasing får du altså, en relativ lav førstegangsydelse hertil en lav månedligbetaling men binder dig til en afskrivning.

Flexleasing kan være en god ide hvis man undersøger aftalen, hertil hvis man gerne vil være lidt mere ekstravagant kørende.

Skriv et svar