3 fantastiske Europæiske rejsedestinationer

Det kan være svært at beslutte, hvor ferien næste gang skal gå hen. Men om sommeren har man chancen for at få godt vejr, uden at rejse rigtig langt. Og der er bare noget helt specielt ved Europa om sommeren, det hele emmer af hygge og afslapning. Og det er med at udnytte denne unikke stemning, når nu man kan.

Frankrig
Frankrig er faktisk et land der er populært hele året, og med god grund. Om vinteren brugerne man Frankrig, til skiferie. Om sommeren er det mere Provence der er populært. Her finder du kystbyerne Nice, Cannes, Sainte Maxime, og mange flere populære byer. Og hele året er det populært at besøge storbyerne, især Paris er en sikker vinder altid. Og Frankrig er med god grund populært, for der er ganske enkelt bare lækkert! Om sommeren har man godt vejr, lækre strande, og ikke mindst god mad. Der er rent og pænt, og man oplever ikke ulækre områder. Og franskmændene er meget ordentlige, og går altid pænt klædt. Der er generelt bare rigtig meget stil over det, når man rejser i Frankrig. Også er det jo rart at man ikke skal bekymre sig, om hvor man skal spise næste gang. For Franskmændene er dygtige til at lave mad, og vin for den sags skyld. Hvis man er til ferielejligheder, kan man med fordel besøge hjemmesiden ferieboligweb. Her kan man finde feriebolig over hele Frankrig, faktisk over hele Europa hvis det frister.

Italien
Du kan i Italien finde masser af lækre strand, vinmarker, og charmerende byer. Derfor er en tur til Italien helt klart, også noget som alle bør opleve minimum en gang. Man kan på sin tur til Italien både besøge det smukke Toscana, som har alt. Strand, vinmarker, og smukke landskaber. Derudover er der også mange der vælger at besøge Rom. Rom er bare byen over alle byer, og er helt sikker et besøg værd hvis man er i Italien. Det er en smuk by, som er fyldt med seværdigheder. Og sidst men ikke mindst du vi, i ud fra spidsen af støvlen. Øen der har alt, nemlig Sicilien. Her finder du hovedbyen Palermo på nordkysten, og den anden smukke hovedby Catania som er beliggende ved foden af vulkanen Etna. I Italien kan du spise alt, de er kendt for deres lækre køkken, Og med god grund. Alt fra skaldyr, til pizza og pastaer smager bare godt. For ikke at snakke om deres vine, som også er helt sublime.

Spanien
Spanien er et af de mest besøgte lande, af turister. Og det er ikke uden grund, for i Spanien finder du alt hvad en turist kunne ønske sig. Der er masser af flotte seværdigheder, og i storbyerne Madrid og Barcelona kan man få mange dage til at gå. Barcelona er specielt unik, fordi den ligger ud til kysten. Og man har derfor rig mulighed for at opleve storby, larm, og shopping. Samtidig med at man kan lægge sig ned på stranden, og opleve alt hvad dertil hører. I Sydspanien finder man masser af muligheder, og især byer som Marbella, Fuengirola, og Mijas Costa er populære. Derudover er der i Spanien også mange øer, som er populære blandt turister. Mallorca er nok den mest kendte, her finder du både et godt klima, smukke bjerge, og masser af muligheder for børn. Det er specielt et sted mange børnefamilier sværger til, da priserne også er ok her. Og hvis man endelig kommer til Spanien, så skal man huske at prøve deres tapas. Det er helt fantastisk.

Skriv et svar