Pakkeliste til din charterferie

Kender du det med at være på vej til lufthavnen, og du opdager, at du har glemt en vigtig ting. Det kan være super frustrerende, og derfor vil vi i denne artikel give dig den ultimative pakkelisteguide til dig, så du er sikker på at huske alle dine ting, og din feriestart kan forløbe sig gnidningsløst.

Til din toilettaske

Den første kategori er din toilettaske. Det er nok en af de kategorier, hvor man hurtigt kan komme til at pakke alt for mange ting, men man kan også hurtigt glemme nogle af de vigtigste ting. Nogle af de vigtigste ting er blandt andet:
– Tandbørste og tandpasta
– Barbergrej (skrabere og barberskum)
– Deodorant og parfume
– Hårbørste
– Shampoo og balsam (muligvis også en hårkur, hvis du skal være i saltvand)
– Solcreme og aftersun
– Menstruationspakken
– Prævention
– Hovedpinepiller
– Skønhedsprodukter
Hvis du har husket disse ting er du i hvert godt klædt på til at tage på en ferie uden en dårlig fornemmelse om, at du har glemt noget.

Til din garderobe

Den anden kategori kan variere meget i forhold til hvem du er, men der er alligevel nogle grundlæggende ting, som er meget gode at huske. Det gælder blandt andet:
– Kasket eller en solhat, således at man ikke behøver at klemme sine øjne sammen hele tiden.
– Undertøj
– T-shirt og bluser
– Skjorter
– Sweaters til en kølig aften
– Nederdele og kjoler
– Overtøj
– Bælter og en crossbody-taske.

Generel huskeliste

Denne kategori er meget blandet og indeholder nogle af de vigtigste ting at huske, når du skal rejse til et varmt sted. I denne kategori skal du blandt andet huske:
– Pas og flybilletter
– Rejseforsikring
– Eventuelt et visa
– Eventuelt et vaccinationskort.
– Kamera
– Kreditkort og kontanter (både danske og de udenlandske).
– Spillekort
– Solbriller.

Diverse huskeliste

Den sidste kategori vi vil nævne i denne artikel, er at diverse, og indeholder mange af de ting, vi oftest glemmer og ville ønske vi havde tænkt på, når vi først er oppe i flyet.
– En paraply, hvis du regner
– Nakkestøtte til flyet, hvis det er en længere tur
– Adapter (skal bruges i USA)
– Ørepropper
– Musik
– Eventuelt sexlegetøj, hvis du rejser med en partner. Find det perfekte sexlegetøj ved at læse lovebuddy’s indlæg om fetish sexlegetøj.

Forhåbentligt kunne du bruge denne ultimative pakkeliste til at undgå situationen i lufthavnen, hvor du kommer i tanke om alle de ting, du desværre har glemt.

Rigtig god ferie!

Skriv et svar