Afbudsrejse til Fuerteventura

Fuerteventura er meget besøgt af danskere og dette er der en virkelig gode grunde til. Fuerteventura har meget at byde på. Vi vil i denne artikel fortælle dig lidt om dine muligheder hvis du rejser til Fuerteventura.

Geografisk er Fuerteventura en spansk ø og den anden største af de kanariske øer. Øen ligger i Atlanterhavet og hovedstaden på øen er Puerto del Rosario. Der bor lidt over hundrede tusinde mennesker på øen.

Fuerteventura var i 2015 blandt Bravotours mest populære og anbefalede destinationer.

Oasis Park Fuerteventura

Dette er en zoologisk have, som turisterne glade for at besøge. Parken får bl.a. ros for at man kan komme helt tæt på dyrene bl.a. girafferne. 55% af gæsterne vurderer parken til at være fremragende at besøge. Disse tal er aflæst på Tripadviser.

Island Surf School – Bliv god til vandsurfing

Det er muligt at komme på surf-skole, hvor du lærer alle de basale ting når man surfer. Herefter kommer du ud at prøve det praktisk hvor det virkelig bliver sjovt. 90% af gæsterne vurderer Island Surf School til at være fremragende at besøge.

Solnedgang på El Cotillo beach

Fuerteventura er berømt for nogle af verdens bedste solnedgange på Cotillo Beach. Navnet udtales klassisk på spansk hvor l’erne bliver til j. Så udtalen er Cotijo Beach. Solnedgangen har fået mange anmeldelser på nettet, fordi vejret er så klart om aftenen. Så der er virkelig mulighed for at få en dejlig og sjælden oplevelse. Det danner også grundlag for et godt billede til Instagram 😉

Hvis du har lyst til at rejse til Fuerteventura så har Bravotours nogle fantastiske afbudsrejser til den kanariske ø. Du kan komme derned på ferie i 7 dage fra kun 3.900,- kr. Mange unge bestiller disse afbudsrejser for at komme ud at opleve verden på et SU venligt budget.

Skriv et svar