Aktivt weekendophold i København

Vinteren er ved at slå sit sidste slag og erstattes i København af et pulserende liv og påskeliljer. På hvert gadehjørne læner folk sig tilbage med benet over kors og panden rettet mod de dyrebare solstråler. Med kaffen i den ene hånd og solbrillerne i den anden, kan du forfaldes til ikke at tage del i de mange mulige udendørsaktiviteter Københavns mange bydele tilbyder.

 

Med et aktivt weekendophold i København kan du kombinere det afslappende med det aktive samt kommer hjem til hverdagens travle gang som en mere frisk og udhvilet udgave af dig selv – og endda med et par sjove oplevelser i bagagen.

 

Vær strategisk med valg af logi

Vælg et hotel geografisk, centralt placeret. Området omkring Nørrebro er blandt de lokale de seneste par år steget voldsomt i popularitet, hvilket som direkte konsekvens har medført et hav af tiltag. Eftersom du tilbringer det meste af din dag på farten og derfor ikke behøver ekstravagante faciliteter, kan et hotel i dette område stadig opstøves til overkommelig pris. Prøv evt. Hotel Nora eller Hotel Garni, hvor geografisk placering og pris er i top på bekostning af diverse serviceydelser, du højst sandsynligt alligevel ikke benytter dig af. Eftersom du formentlig først er landet og faldet til fredag aften og har haft en lang arbejdsdag foran dig, kan du uden at gå på kompromis med din sunde og aktive weekend hurtigt og tilfredsstillende få stillet sulten. En hurtig søgning på takeaway København viser nemlig ikke længere kun de klassiske fastfood ’joints’, men et sandt mekka af forskellige gastronomiske muligheder for enhver svag.

 

3 aktive muligheder

Hvis vejret er til det og din medsammensvorne er frisk, kan det stærkt anbefales at begive sig på eventyr hos en af de mange kajakudbydere i København. Den flydende oase ’Kayak Repuplic’ kan med sin fine, centrale placering varmt anbefales. Med de mange vidtgående kanaler og erfarne guides ved din side, får du i medfarten hurtigt et overblik over København. Når du har dannet dig et overblik, kan du 25 cm over jorden på en segway i nærmest flyvende tilstand gå mere i dybden med Københavns herligheder. Kør evt. ud til voldene og oplev Københavns forsvarsværker fra 1850’erne – eller hvis du er klar på en længere tur – ud til enden af byggeriet ved Nordhavn, hvor en lille uberørt perle af en fiskerby stadig hviler. Hvis du i sandhed vil opleve forårets spirende farver, bør du pakke en picnickurv og investere 20 min af din tid og tage ud til dyrehaven. Her kan du på ryggen af en smuk, islandsk hest opleve den skønneste natur Københavnsområdet overhovedet kan mønstre. En weekendtur i storbyen kan på denne måde sagtens indeholde motion og være afslappende på samme tid.

Skriv et svar