Husk at bestille en rejseforsikring

Når man tager på ferie til udlandet, så er der mange ting, som man skal huske. Her er det ikke kun alt det vi putter i kufferten, der er tale om, men også de vigtige detaljer som f.eks. en rejseforsikring.

Flere og flere danskere tager på ferie i den tro at deres blå EU sygesikringskort er nok, så længe man opholder sig indenfor Europas grænser. Men sådan er det desværre ikke skruet sammen. Derfor er det utroligt vigtigt at man får tegnet en rejseforsiring, før man tager afsted.

Rejseforsikringen dækker dig fuldstændig

Med en rejseforsikring er du dækket mod sygdom og betaling for hjemtransport, samt mange andre ting. Der følger også juridisk rådgivning med, i tilfælde af, at man ender i en situation, som man ikke selv er i stand til at håndtere.

Udover den sundhedsmæssige del, kan du også tilvælge en bagageforsikring, så du ikke står med håret i postkasse, hvis dine kufferter bliver stjålet eller ødelagt under transporten. En rejseforsikring er en meget vigtigt ting, som kan komme til at spare dig for en masse penge. Det gælder især hvis du rejser til et land, hvor lægehjælp ikke er gratis.

Skriv et svar