Muligheder for aktiv ferie

Campingpladser samler hele familien til udendørs hygge

Når hele familien skal bestille årets sommerferie, kan det være en nem løsning blot at booke et fly til den nærmeste charter destination. Her kan alle medlemmerne af familien få en komfortabel ferie på et luksuriøst hotel, og ligge ved poolen hver dag.

Dette kan dog vise sig at være rigtig skidt for familiens samvær, idet denne type af ferie ikke stimulerer jeres følelse af fællesskab. Dette er en kvalitet, som man ikke skal undervurdere eller tage for givet hos den moderne familie, hvor alle medlemmerne ofte glemmer hinanden i den travle hverdag. Derfor kan du til dette års familieferie i stedet booke jer ind på en af de mange skønne campingpladser, som I kan finde rundt omkring i landet.

En campingferie udfordrer både det enkelte familiemedlem, og giver jer også en anledning for at samles. Når der skal ligges tæt i et telt og spises morgenmad i naturen kræver det nemlig, at I alle giver hinanden mere plads og opmærksomhed, end I plejer. Dette skaber gode muligheder for, at I alle kan komme tættere ind på livet af hinanden. Camping kan for de fleste dog også skabe risiko for langt flere irritationsmomenter, end man vil opleve på en charterferie. Derfor er det vigtigt at finde en super campingplads, der kan tilbyde jer de bedste vilkår at leve under. Med gode spisesteder, rene toiletter og muligheden for et varmt bad, bliver der meget færre grunde til at savne et hotel. Vores anbefaling herhjemme går på en campingplads på Fyn – Hasmark Strand.

Få oplevelser for livet på de danske campingpladser

Mange danske campingpladser tilbyder også en lang række aktiviteter, som kan underholde hele familien. Her er der ikke blot tale om afslapning og wellness, men også aktive oplevelser. Mange campingområder er placeret tæt ved skov og strand, hvilket giver gode muligheder for lange vandreture i den smukke natur, og sjove aktiviteter på vandet. Mens børnene leger på legepladsen, kan de voksne afprøve mere krævende forlystelser. Her er der rig mulighed for at tage ud at fiske, tage en sejltur på havet eller løbe en tur i skoven. På den måde er der ingen i familien der kommer til at kede sig, og du vil sjældent se dine børn sidde med deres mobiler inde i teltet.

Selv hvis det danske vejr svigter, er der rig mulighed for mange spændende indendørs aktiviteter. Mange campingpladser har nemlig masser af indendørs oplevelser, så ingen regnvejrsdage er grå og kedelige. Her kan du ofte finde store badeland, som giver masser af sjov for måde børn og voksne. Om aftenen kan I bowle, eller udfolde jeres kreativitet på en af de mange værksteder. Dette er en god måde at undgå, at den aktive ferie bliver en fiasko på grund af dårligt vejr. En god campingplads har nemlig altid en aktivitet, som giver jer en masse fælles oplevelser. Vil I ikke risikere at skulle sove i telt i regnvejr, vil I også kunne finde et stort udvalg af campingvogne og hytter, som sikrer jer mere komfort og plads.

Skriv et svar