3 sunde ting, du kan gøre for dig selv

Man må ikke glemme at forkæle sig selv en gang i mellem. Ellers bliver livet simpelthen for kedeligt, og så ender man som 80-årig uden en anelse om, hvad man egentlig har foretaget sig hele sit liv. Men hvad er det egentlig lige, man skal gøre for sig selv, så man ikke ender på plejehjem uden forståelse for virkeligheden?

I artiklen her har vi samlet tre råd, som skal forsøde din hverdag, således at man får noget ud af tilværelsen.

#1 Tag ud og rejs

”At rejse er at leve”. Disse fine ord sagde den verdensberømte forfatter, H. C. Andersen, engang, som er kendt for at se virkeligheden fra et meget dramatisk perspektiv. Men var han nu også helt gal på den, da han udbrød disse guldkorn? Det mener vi i hvert fald ikke, for er der noget, der hænger fast i erindringerne, er det de rejser, man har været på i løbet af livet. Derfor er det utrolig vigtig, at man husker at lade sig selv leve og opleve verden. Det behøver ikke være den helt store verdensrundtur, men man skylder sig selv at komme ud og se noget anderledes en gang i mellem. Glemmer man det, har man i sidste ende levet et helt liv uden at have set noget som helst.

#2 Søg kærligheden

En ting, man aldrig bør gå på kompromis med, er at søge kærligheden. Kærlighed er et privilegium, og man skal derfor ikke tage den for gode vare. Søger man ikke kærligheden i løbet af sit liv, vil man næsten med garanti ærgre sig, når man som pensionist sidder i sin lænestol uden nogen at holde i hånd. Man må – på samme måde som ved at rejse – ikke undervurdere værdien af at finde kærligheden, og selvom den måske ikke er vedvarende, er det en præstation i sig selv, hvis man bare har haft den i en del af livet. En ting er i hvert fald sikker, og det er, at man skal nyde livet, og al erfaring og forskning viser, at den ultimative lykke findes i kærligheden.

#3 HUSK en god seng

Selvom valg af seng kan virke som en bagatel sammenlignet med de to ovenstående råd, er det faktisk på mange måder lige så sammenligneligt. Det skyldes, at sengen er grundlaget for den daglige velvære, og husker man ikke, at man skal sove godt, ender man med at have det daglige problem, der hedder, at man ikke rigtig føler sig ordentlig tilpas. Man mister koncentrationen og derved glæden ved at leve. Husk derfor at købe en god seng med en god madras som denne – eksempelvis en af de famøse boxmadrasser.

Skriv et svar