Kom i form på din badeferie med disse 3 sjove aktiviteter

Når man tager på badeferie, kan man foretage mange forskellige aktiviteter, hvor det at dyrke motion ikke udelukker det at have det sjovt. Dette er positivt, eftersom det dermed ikke er en pligt på samme måde skulle dyrke motion på en badeferie, hvor afslapning på stranden er højt på dagsordenen. Nedenstående tre aktiviteter er nogle, som man foretager i vandet, hvorfor man på sin badeferie ikke skal gå mange meter fra sin strandseng for at kaste sig ud i dem.

 

SUP

 

SUP er en forkortelse af ”stand up paddling”, som er en stille og rolig aktivitet, hvor man padler rundt i vandet på hvad der ligner et forstørret surfbræt. Det er en aktivitet, som er blevet utrolig udbredt af flere forskellige årsager. En af dem er, at det er en god måde at udforske et område på til søs. Derudover er der mange, der dyrker dette, fordi det er virkelig god motion. Dette skyldes at det først og fremmest kræver en hel del balance at holde sig stående på brættet, hvilket kræver konstant styrke fra begge ben. Yderligere bliver overkroppen udfordret ved at skulle padle sig frem i lange træk, hvilket kræver kræfter fra begge arme samt mave og ryg regionen.

Dette er en aktivitet, som, fordi det ikke er særlig intenst, er egnet til alle i familien. Man har mulighed for selv sætte tempoet og skulle det blive for udmattende, kan man altid sætte sig ned og padle i stedet.

 

Windsurfing

 

Ønsker man at dyrke motion med vind i håret, er der bestemt også mulighed for det på en badeferie. En af disse er ved at windsurfe, hvilket foregår ved, at man hopper op på et surfbræt, som har et sejl monteret på sig og lader vinden trække sig hen ad vandet. Dette er utrolig udfordrende fysisk, eftersom man aktiv går op og ned i benene for at få det meste ud af vinden. Armene benytter man også, når man holder fast i sejlet og skal bruge det til at dreje brættet.

En destination, hvor der er mange gode muligheder for at windsurfe, er Tyrkiet. Derfor kan man med fordel, hvis altså det lyder interessant, booke et fly til Tyrkiet og slå sig løs.

 

Kitesurfing

 

Kitesurfing fungerer ligesom windsurfing i et højt tempo og kræver en del tekniske kompetencer for at kunne fuldføre. Her lader man også vinden trække sig hen ad vandet, men i stedet ved hjælp af en drage, som man holder fast i. Det kræver en hel del kræfter i arme og overkrop at skulle kontrollere denne drage til at gøre som man ønsker, hvorfor det også er en virkelig god måde at dyrke motion på.

Skriv et svar