Nu kan du få mere ud af København

lej en cykel i København

Har du gæster fra udlandet på besøg, bør du lige læse denne artikel og få nogle gode gratis idéer til, hvad du kan lave med dem. Det kan godt være lidt svært at komme rund i København, men tag dem med ud på en cykeltur og lej en cykel i København.

Spændende attraktioner i København

Ved du ikke helt hvor du kan tage dine gæster hen, kunne du eventuelt invitere dem ud på en dejlig cykeltur i København.

Nogle af de ting, som man bare bør se som turist, er blandt andet Amalienborg og Den Lille Havfrue ved Langelinie. Her kan det være en rigtig god idé, hvis du kan leje en cykel i København til dig og dem. Skal der være lidt mere gang i den, kan du vise dem Christiania på Christianshavn.

Der er rigtig mange turister som synes, at det er ganske underholdende at se dette underlige samfund midt inde i København. Her kan du også byde dem på noget at spise eller invitere dem på en af Christianias berømte øl.

Nu du alligevel er ude omkring Christina, kan du eventuelt fortsætte cykelturen Refshaleøen og tag på street food.

Her kan du få en masse lækker mad fra en masse forskellige lande. Tag dog lidt ekstra penge med derud, da det er vanvittig dyrt. Du skal også være opmærksom på, at street food er lukket i hverdagene i vinterhalvåret, men har åbent alle weekender.

Refshaleøen har mange spændende ting at bude på. Det kan godt ligne lidt slum, men det er stilfuldt slum. Der er ikke nogen der bor på øen til dagligt ud over folk, der bor i de grå containere.

Når nu I alligevel befinder jer på Refshaleøen, kan du tage dem ud for enden af øen, hvor du vil kunne se Copenhagen Bungy Jump. Det er ekstremt sjovt og det er en sej ting at fortælle andre, at man har gjort.

Tivoli og Botanisk have

Vil du have dem ud til lidt andet, kan du tage til botanisk have og se en masse smukke bloster og masser af hygge. Apropos hygge, så kan du ovenikøbet tage dem i Tivoli, så de kan se, hvor smuk vores Tivoli er. Vidste du det ikke i forvejen, så er Tivoli faktisk verdens næstældste forlystelsespark, hvor Bakken i Klampenborg lægger sig på 1. pladsen over verdens ældste forlystelsesparker.

 

Med disse råd, kan du hurtigt gøre turen sjovere for dine gæster ved at leje en cykel i København og få meget mere ud af byen på to hjul i stedet for en ildelugtende bus eller metro. Vi ønsker jer en rigtig god fornøjelse med sightseeing her i København. Vi håber, at du kan bruge disse råd til at gøre turen endnu sjovere for dine gæster. Lej en cykel i København her.

Skriv et svar