Det skal du vælge fra menukortet, hvis du vil holde den slanke linje

Når man er på ferie og ønsker at holde den slanke linje, kan det være meget svært at gennemskue, hvad man skal vælge på menukortet, som ikke er så kalorierigt. Vi giver dig en guide til, hvad du skal vælge på menukortet.

Det skal du spise på bøfrestauranten

Hvis i er en på en bøfrestaurant, er det meget svært at finde ud af, hvad du skal vælge, da meget af maden fra en bøfrestaurant er fedtholdigt.
Men selve kødet er ikke usundt, tværtimod. Kød indeholder en masse proteiner og næringsstoffer, som er rigtig vigtige for din krop. Men det er oftest ved tilbehøret, at det går galt. Mange pifter sin bøf op med pomfritter, en smørbelagt bagekartoffel eller fedtet kartoffelmos, og det er rigtig mange usunde kalorier at fylde sin krop med.
Vælg derfor tilbehør i form af en blandet salat, nogle rødfrugt eller bagte grøntsager. Din krop har det meget bedre efter, du har spist.

Det skal du spise på cafeen

Hvis du sidder på en hyggelig cafe i Italien, en idyllisk sidecafe i Frankrig eller på en stop-up cafe på din vandretur i bjergene er der bestemt ting, du skal holde dig fra, hvis du ønsker at bibeholde den slanke linje. Når du vælger, hvad du vil bestille på en cafe, gælder det om at bruge sin sunde fornuft. Du skal naturligvis ikke vælge en stor saftig burger med friturestegte pomfritter til.

Mange ville tro at salat derfor er “the way to go”, hvis man ønsker at holde den slanke linje, men salaten kan faktisk snyde en del.
En salat kan indeholde ligeså mange kalorier som en burger, da alle kalorierne ligger i den dressing, der er smurt udover. Salaten er et godt valg, hvis du vil holde dig sund, men husk lige at bed om dressingen ved siden af, så du selv kan justere, hvor meget dressing, du behøver.

Generelle råd til restaurantvalget

Til sidst vil vi give dig nogle generelle råd til dit restaurantvalg, som er gældende for de fleste restauranter.

Vælg fiskerestauranterne

En god ide hvis du vil holde den slanke linje, er at vælge fiskerestauranterne. Fisk indeholder næsten ingen kalorier og samtidig indeholder de en masse gode vitaminer og mineraler. Derfor kan du med god samvittighed vælge alt, hvad du ønsker på fiskemenukortet.

Undgå stivelse

Et andet godt råd er at undgå stivelse, dvs. undgå ris, pasta og kartofler. Disse retter er ofte meget kalorierige, og gør derfor ingenting godt for din vægt. Du kan med fordel vælge de lidt mere alternative retter som eksempelvis er lokale. De er ofte en smule sundere, og har meget mere smag.

Forhåbentlig gjorde denne artikel dig klogere på, hvilken slags mad du skal vælge, når du ønsker at holde den slankelinje på din ferie. Hvis du har prøvet alle de forskellige slankekure og diæter, og du stadig ikke føler du taber dig, kan du undersøge mulighederne for en fedtfrysning, hos inviocare.com. Med en fedtfrysning kan du helt uden kirurgi og dramatiske metoder slippe af med flankerne.

Skriv et svar