3 destinationer til den aktive skiferie

En skiferie er uden tvivl en af de sundeste ferier, du kan tage på. Når du er på skiferie suser du rundt på pisterne, og bruger en masse energi på den måde. Samtidig er du ude i den friske luft og kan få hverdagstankerne lidt væk. Vi går snart vinteren i møde, som er sæson for skiferie. Vi har derfor samlet 3 destinationer til en god skiferie her.

Trysil – Norge

Trysil er et af Norges mest populære skidestinationer. Trysil er samtidig et af de største skiområder i Norge, som blandt andet er med til at gøre Trysil til et skiområde, der hvert år tiltrækker mange skiløbere.

I Trysil kan du finde udfordringer til alle. Der er både gode begynderområder til dig der ikke har stået på ski før. Men du kan også finde mange udfordrende skibakker til den mere erfarne skiløber.

Samtidig er der 3 børneområder, som gør Trysil til en populær destination for familier.

Du kan nemt komme til Trysil, da det kun ligger ca. 3 timers kørsel fra Oslo. Så hvis I tager færgen til Oslo og har bilen med, kan I hurtigt være i Trysil.

 

Stöten – Sverige

Stöten ligger i Sverige og er an anden populær skidestination, der hvert år tiltrækker mange skiløbere – både erfarne og nybegyndere.  Du kan nemlig finde pister i alle sværhedsgrader i Stöten, så der både er noget til dig der er lidt usikker på skiene og dig der savner nye udfordringer.

Stöten kan blandt andet blære sig med Sälens største faldhøjde på 370 meter, og har samtidig også Sälens sværeste pist, der går under navnet Älvan. Du kan derfor roligt besøge Stöten hvis du er erfaren skiløber og gerne vil have nogle ekstra udfordringer.

Der er også gode muligheder for at stå på langrendsski. Der er over 200 kilometers langrendsløjper. Mange langrendsløbere tager til Stöten for at nyde løjperne i flotte omgivelser, der blandt andet går igennem et flot skovområde.

Og når I er færdige med at stå på ski kan I finde mange gode spisesteder rundt omkring. Der er både små hyggelige caféer og større restauranter når de kommer ind mod byen.

Du kan læse mere om skiferie til Stöten her.

 

Wagrain – Østrig

Den sidste skidestination er denne omgang er Wagrain der ligger i Østrig. Wagrain tiltrækker hvert år mange danskere, der gerne vil opleve det hyggelige skiområde, der har pister i alle sværhedsgrader.

I Wagrain er der oplevelser for alle – både børn, unge, voksne og ældre. Det er derfor en perfekt destination til familieturen, men også et godt sted for unge at tage på grupperejse.

Du kan finde mange små hytter i området, så I nemt kan komme tilbage til hytten og tage en pause midt på dagen.

Wagrain ligger centralt placeret i Østrig i området Salzburger Sportwelt, hvor der venter mange andre gode oplevelser.

Skriv et svar