Disse rejsetyper er gode for sjælen og din sundhed

De fleste mennesker elsker at tage på ferie for at slippe væk fra hverdagens begivenheder, slappe af, opleve nye kulturer og ikke mindst tilbringe tid sammen med familien eller vennerne.  De seneste mange år har der været en enorm fokus på kost og sundhed, hvorfor mange er hoppet med på den vogn.  Af denne grund er det også svært for mange at slippe den sunde livsstil når de skal på ferie. Men det er slet ikke nødvendigt at slippe den sunde livsstil når udlandet kalder. Mange ferietyper kan gavne din generelle sundhed, hvilket man læse mere om i den her artikel.

 

 

Yogaferien

Yoga er blevet en yderst populær aktivitet i Danmark, hvor det hovedsageligt er kvinder som gør brug af denne aktivitet.  Yoga handler om at forene krop og sind og på denne måde skabe balance. Dette gøres gennem en række øvelser, som kræver et højt koncentrationsniveau.  Her skal man strække kroppen ud i en række positioner og trække vejret på en bestemt måde, som på en eller anden måde vil gøre dig mere afslappet i længden.  Det er en god måde at slippe væk fra hverdagens strabadser og lade energi op.  Grundet dens popularitet er der kommet flere og flere udbydere af Yogarejser, hvor yoga i en eller anden form kombineres med natur – og kulturoplevelser af det land man kommer til, hvor især Portugal og Spanien er destinationer, hvor yoga er på dagsordenen på hotellet. En yogaferie vil give det optimale energiniveau når hverdagen kalder igen.

 

 

Backpacking

 

Backpacking har de senere år vundet indpas som en af de fortrukne rejseformer, specielt blandt de unge. Backpacking handler om, at være fri og føle sig fri.  Vi lever i en verden som er utroligt materialistisk og det hele handler om at have det nyeste tøj, bil og mest moderne hus. Backpacking er den diametrale modsætning, hvor man ude i naturen er tvunget til at kæmpe for føden og sin egen mad, hvor bålet skal tændes og vandet skal renses før der er mad på bordet. Her er ingen ovn, hvis bålet ikke kan tændes og man finder virkelig ud af, hvor godt man har det i hverdagen. Det er i den grad godt for den mentale sundhed, hvorfor man vil stå stærkere, når man kommer hjem fra ferie.   Derudover handler backpacking om, at komme fra a-b ved hjælp af sine egne fødder eller man kan bruge en cykel, hvorfor det kan være relevant med en nye herrecykler som man kan læse mere om her.

Backpacking kræver desuden det rette udstyr, hvis man skal undgå skader, her er det vigtigt, at man har gode vandresko og en god taske, der kan sidde tæt til kroppen.  En god taske er et must, da man ellers er i højrisikozonen for at få rygskader.

Skriv et svar