Prioriter tid til motion på ferien

Ferier er ofte tidspunktet, hvor vi forsømmer vores sundhed. Kosten er anderledes, og vi spiser typisk større mængder og mere usundt. Derudover har vi det med at glemme vores motion på ferie, og selv en uge uden træning kan mærkes, når vi vender hjem fra ferien. Det kan derfor varmt anbefales at holde formen lidt ved lige, mens du er på ferie.

Vælg et hotel med gode faciliteter

Hvis du gerne vil holde din træning lidt ved lige, mens du rejser, kan det varmt anbefales at vælge et hotel, der har motionsfaciliteter.

Nogle hoteller har et almindeligt fitnesscenter, men der er andre, som har lækre udendørsfaciliteter. Hvis der er bestemte sports, som du godt kan lide, så er der også hoteller, der eksempelvis har tennisbaner eller andre faciliteter, hvor man kan holde sig i form, mens man har det sjovt.

At træne i hotellets fitnesscenter kræver sportstøj. Sørg derfor for at medbringe det hjemmefra. Det kan desværre være rigtig dyrt, hvis du skal købe det på destinationen.

 

Vælg motion, som du nyder

Selv den mest ivrige sportsfanatiker har typer af motion, som de nyder mere end andre. Husk på, at du er på ferie og vælg motionsformer, som er en fornøjelse for dig.

Du kan eksempelvis leje en mountainbike og nyde naturen på destinationen. Alternativt kan du også svømme og få bevæget dig på den måde. Hvis du er eventyrlysten, kan du også kaste dig ude i nye aktiviteter – eksempelvis at surfe eller lignende. Der er mange muligheder, så forsøg at udnyt de unikke muligheder, som destinationen kan byde på.

Husk på at ferie ikke nødvendigvis betyder, at du skal være inaktiv. Du kan sagtens slappe af ved at nyde sjove og spændende aktiviteter, som ikke føles som motion.

Skriv et svar