Sådan bliver du larmen fra flyet kvit

En af de kedelige ting ved at flyve er hvor meget motorerne larmer.

Selv når flyet cruiser brænder motorerne igennem 4 liter jet fuel i sekundet og det kan du godt høre – især, hvis du ikke sidder så langt fra vingerne.

Larmen er med til at gøre flyturen til en mindre fornøjelse end det ellers ville være.

Men der findes et trick til at blive den kvit hurtigt og nemt.

Støjreducerende høretelefoner.

Aktivt støjreducerende høretelefoner bruger små batterier til at isolere støj og udelukke den. Du tager dine høretelefoner på, klikker dem til og lige pludseligt er flymotoren ikke et problem.

Når du tilmed tænder musik eller en film kan du næsten ikke høre noget udover.

Det gør de aktivt støjreducerende høretelefoner meget lidt brugbare i forbindelse med almindelig færden i trafikken hvor du skal kunne se hvor du er – men til gengæld er de smarte, når du sidder i et fly og alligevel ikke bevæger dig fra sæddet.

Bose QC25

Undertegnede bruger Bose QC25 og er meget glad for dem.

De koster cirka 2.000 kroner og kan købes online hos bl.a. POWER og Elgiganten. Der findes en version med fjernstyring både til Android og iOS og de kommer i 2 forskellige farver; hvid og sort.

2.000 kroner for et par høretelefoner kan synes som en høj pris, men du bliver også meget glad for dem. Jeg bruger dem i tog, fly og når jeg skal have ro til at læse til eksamen og synes de er alle pengene værd.

Drop in-ear høretelefoner i flyet

In-ear høretelefoner – dem du får med som standard med de fleste telefoner og som kan filtres ind i helvede på ingen plads – er generelt farlige at bruge. Vi har en tendens til at skrue for højt op for musikken og det giver os problemer med hørelsen og behov for høreapparater senere i livet.

Måske er du allerede nu ramt – du kan bestille en gratis høretest her og finde ud af det.

I et fly – som følgende af den manglende støjreducering og den høje baggrundsstøj fra fly – er du nødt til at skrue endnu højere op og så bliver det først farligt.

Drop in-ear høretelefonerne i flyet for din egen skyld.

Skriv et svar