Tag på aktiv ferie til New York

En ferie kan være meget andet end solsenge og afslapning og flere og flere danskere vælger derfor også at tage på aktiv ferie – med god grund.
I New York er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for din aktive ferie, hvis du har tid og penge nok. Heldigvis kan du altid finde de billigste flybilletter til New York på nettet, så du har flere penge at bruge på destinationen. Der findes et væld af forskellige sportsbegivenheder, du kan melde dig til i New York, hvor du vil få en oplevelse for livet, blandt med New York Maraton eller Tour De Bronx.

 

Yoga i New York

New York er på mange måder en kaotisk og pulserende by, med et virvar af trafik, turister og travlhed, hvor man kan få brug for et pusterum – også selvom man blot er på ferie. I rigtig mange af byens parker er der gratis yoga-undervisning i løbet af foråret og sommeren, hvor du blot selv skal medbringe et underlag. Alle er velkomne, nybegynder såvel som rutineret. Besøg blandt andet Washington Square Park, Bryant Park eller Union Square.

 

New York Maraton

Dette er blevet en stor international sportsbegivenhed hvor sportsudøvere fra hele verden besøger byen for at deltage i det populære maraton. Cirka to millioner publikummer møder op og hepper langs ruten, hvor mere end 100 forskellige bands optræder og sørger for en sublim stemning. Hvis du har lyst til at deltage i løbet, skal du kontakte en dansk rejsearrangør, der distribuerer licenser til løbet.

 

Grønne områder på Staten Island

Hvis du er friluftsmenneske, skal du afsætte en dag eller to til at besøge Staten Island, der er rig på natur, luft og rolige omgivelser – modsat New Yorks pulserende gader. Der findes omkring 170 parker, så mon ikke der én, der passer til dig og dine behov.
Hvis du tager til byen i sommermånederne byder Staten Island også på to strande, hvor der er rig mulighed for at boltre sig i et væld af forskellige aktiviteter.

 

Hop op på cyklen

New York vil gerne være en cykelvenlig by og har derfor en del cykelstier på Manhattan og Brooklyn. Som man kender det fra flere danske byer, findes der også bycykler, man kan hoppe på og få vind i håret. Hvis ikke disse bycykler er tilgængelige findes der også et væld af steder der lejer cykler ud. Du kan endda få en guidet tur rundt i byen, på cykel.

New York er fuld af muligheder til dig, der ønsker en aktiv ferie. Dyrk yoga i de mange parker, nyd grønne områder på Staten Island eller cykel New York tyndt og oplev byen fra en cykel. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Skriv et svar